Bijna 100 jaar een begrip in personenvervoer

In 1922 werd door C.P. Oostenrijk de eerste busdienst opgericht in Diemen. Met een paar oude bussen begon hij een lijndienst van de Diemerbrug naar het Amstelhotel en de Pretoriusstraat in Amsterdam. Een krappe 100 jaar later behoort Oostenrijk Group tot de grootste busondernemingen van Nederland.

Oostenrijk

Oostenrijk levert vervoer op maat. Ons wagenpark is bijzonder uitgebreid en voldoet aan alle eisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Als je kiest voor een reis met één van onze touringcars, dan maak je tevens een zeer milieubewuste keuze.

Certificaten en organisaties

Oostenrijk Group beschikt over hoogwaardige certificaten die de kwaliteit van het bedrijf en ons product waarborgen. Daarnaast is Oostenrijk aangesloten bij een aantal organisaties die bijdragen aan duurzaamheid en veiligheid in de vervoersbranche.

Fleet

Voor elke vorm van personenvervoer bieden wij een geschikte oplossing. Ons uitgebreide wagenpark combineert comfort en betrouwbaarheid met een hoge efficiëntie. Of je nu een korte of een lange rit gaat maken, naar de zon of naar de sneeuw, al onze voertuigen zijn voorzien van moderne en veilige interieurs die je reis zo plezant mogelijk maken.

Safety first

Veiligheid gaat boven alles, zo luidt de filosofie van Oostenrijk. Daarom investeren we continu in de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening. Zodat onze klanten altijd veilig van A naar B worden gebracht.

Alle touringcars zijn uitgerust met een TomTom-systeem met integratie van een monitoring & coaching programma. Onze chauffeurs krijgen wekelijks een rapport waarin is vastgesteld hoe zij hebben gepresteerd. Hierdoor worden zij bewuster van hun eigen gedrag en kunnen ze hun rijstijl op basis van deze inzichten optimaliseren.

Als één van de weinige bedrijven in Nederland heeft Oostenrijk Group een convenant met de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Dit convenant, waarin afspraken zijn gemaakt met betrekking tot veiligheid en kwaliteit, wordt alleen aan de best presterende touringcarbedrijven verleend.