Werken bij Oostenrijk

Werken bij Oostenrijk is veelzijdig. Geen dag is er hetzelfde. Wij doen ons best om bijzondere momenten nog nét even iets specialer te maken. We zijn met elkaar bezig om onze klanten gelukkig te maken. Oostenrijk voelt dan ook net als een grote familie. Dat is tenminste wat wij regelmatig horen van onze mensen. Samen hard werken en tegelijkertijd plezier hebben, dat geeft ons energie. Kom jij het team versterken?

Gezocht: De chauffeur met aandacht voor details

Klanten verrassen met aandacht voor details. Dat is onze missie. En da’s werk voor gedreven professionals. Voor rasechte teamplayers zoals jij, die het gaaf vinden om samen met collega’s topkwaliteit te leveren en te rijden voor toonaangevende bedrijven, sportclubs en instanties. Natuurlijk met de meest milieuvriendelijke, veiligste en modernste vloot van Nederland. Want daarin lopen we graag voorop.

Als chauffeur bij Oostenrijk Touringcars weet je als geen ander het verschil tussen vakwerk en prutswerk. Want of je nu een groep schoolkinderen naar het zwembad brengt, zorgdraagt voor het uitvoeren van een OV-dienst of Ajax supporters naar een belangrijke uitwedstrijd rijdt: aandacht maakt het verschil. Er representatief uitzien. Op tijd voorstaan. Rommel meteen opruimen. De passagiers netjes te woord staan. Als dat bij jou past, sturen we je met een gerust hart op pad met een van onze moderne touringcars, ov-bussen of taxi’s.

Heb je serieuze interesse om bij ons aan de slag te gaan als chauffeur maar ben je (nog) niet in het bezit van je D-rijbewijs en code 95 ? Solliciteer dan toch,  dan bekijken we samen de mogelijkheden voor een opleidingstraject.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en sollicitatieprocedure bel je met Fariek Rodjan of Chris Jansen, zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-6952511.
Graag zien wij jouw motivatiebrief en CV tegemoet op info@oostenrijkgroup.nl