Oostenrijk

In 1922 begon C.P. Oostenrijk met een bus een lijndienst tussen Diemen, Weesp en het Gooi. Bijna een eeuw later is Oostenrijk Group een erkende speler in de wereld van het reis- en personenvervoer. Al jaren staat het familiebedrijf voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie, terwijl tegelijkertijd wordt vastgehouden aan haar traditionele normen en waarden. Als organisatie investeren we continu in onze chauffeurs door middel van opleidingen en cursussen ten behoeve van hun sociale prestaties en rijvaardigheid.

Oostenrijk Business Travel

Oostenrijk Business Travel is jouw partner in zakelijk vervoer. We bedienen op dit moment zakelijke reizigers, inkomende en vertrekkende bezoekers van Amsterdam. Dit doen wij met luxe voertuigen van het merk Mercedes-Benz. Wij verlenen onze diensten dagelijks aan leden van de raad van bestuur of commissarissen van grote multinationals. Met trots kunnen we vertellen dat onze chauffeurs behoren tot de ‘beste bestuurders in het land’. Tevens fungeren onze professionals als ideale gastheer.

Oostenrijk Touringcars

Oostenrijk Touringcars levert vervoer op maat. Onze touringcars worden bestuurd door vakbekwame, gediplomeerde chauffeurs die zeer ervaren zijn op zowel nationale als internationale trajecten. Met meer dan 40 touringcars beschikken we over een bijzonder uitgebreid wagenpark dat voldoet aan alle eisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf.

Oostenrijk Lijndiensten

Oostenrijk Lijndiensten levert dagelijks meerdere voertuigen en chauffeurs voor internationale buslijnen. Onze chauffeurs rijden dagelijks op steden als Londen en Parijs. De voertuigen zijn volledig gewrapped in de klant haar branding en voorzien van alle benodigde (veiligheids)systemen.

Oostenrijk Openbaar Vervoer

Oostenrijk Lijndiensten levert dagelijks voertuigen en chauffeurs voor internationale buslijnen. Onze chauffeurs rijden op steden als Amsterdam, Londen en Parijs. De voertuigen zijn volledig gewikkeld in de branding van de klant en voorzien van alle benodigde (veiligheids)systemen.

Waar wil je naar toe?