Allround touringcarchauffeur

Fulltime | Parttime | Oproepbasis | ZZP

Oostenrijk Touringcars is een ├ęcht familiebedrijf, opgericht in 1922. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie en een van de jongste, modernste en milieuvriendelijkste vloot van Nederland. Oostenrijk beschikt over de kwaliteitscertificaten ISO 9001, ISO 14001, Convenant met IL&T en is mede oprichter van het wereldwijde GPN (Global Passengers Network).

Wij zijn op zoek naar collega’s. Je vindt hieronder meer informatie over de functie Allround Touringcarchauffeur.

Hoe ziet een dag van een Allround Touringcarchauffeur eruit?

– De begin- en eindtijden van je dienst zijn gevarieerd. Wij proberen ten alle tijden rekening te houden met jouw priv├ęsituatie.

– Je komt binnen op onze standplaats in Diemen. Hier neem je een lekker bakje koffie en neem je jouw ritopdracht nog een keer goed door. Toch nog een vraag over de rit die je gaat rijden? Dan zit er tussen 06:30 – 23:00 een planner op kantoor klaar die je graag verder helpt. Buiten deze uren hebben wij een nooddienst die graag voor je klaarstaat.

– Je pakt de sleutel en gaat richting de touringcar. Bij Oostenrijk Touringcars rijd je altijd in een up-to-date wagenpark, waar de touringcars maximaal 5 jaar jong zijn en over een automatische transmissie beschikken. Daar word je enthousiast van!

– Tijd om met de klant op stap te gaan. Het wordt vandaag een fullday tour Volendam, Marken en Zaanse Schans. Dit had ook net zo goed een buitenlandse tour of treinstremming kunnen zijn. Het werk is gevarieerd en daardoor juist extra leuk. Uiteraard proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur.

– Het was een geslaagde dag met een leuke groep, tijd om richting standplaats te gaan. Na het schoonmaken van je touringcar vul je via ons chauffeursportaal je administratie in.

– Je kan de werkdag voldaan afsluiten. Tijd om huiswaarts te gaan.

Wat heeft Oostenrijk Touringcars te bieden?

– Rijden in een up-to-date wagenpark. Onze touringcars zijn maximaal dan 5 jaar oud.

– Salaris conform CAO Besloten Busvervoer

– Veelzijdige baan

– Prettige, informele werksfeer onder collega’s

Wat zijn de functie-eisen van Allround touringcarchauffeur?

– Rijbewijs D

– Geldige Code 95

– Flexibel in te plannen

Soliciteer